Meidän tapa toimia

Rakentajan tuttu kumppani

Salon Rakennuskonevuokraamo on vuodesta 1977 lähtien ollut luotettava kumppani kaikille rakennusalan toimijoille. Aloittaessamme pienestä, olemme kasvaneet ja kehittyneet vuosikymmenten ajan tarjotaksemme asiakkaillemme vain parasta palvelua ja tuotteita. Meille tärkeintä on asiakaspalvelun korkea laatu, haluamme olla apuna jokaiselle asiakkaalle juuri oikeiden vuokratuotteiden löytämiseksi.

Meillä asiakkaan projekti on aina etusijalla. Tarjoamme kattavan valikoiman rakennuskoneita, telineitä ja muita tarvikkeita, jotka ovat saatavilla Salon Meriniityssä sijaitsevasta myymälästämme. Sen lisäksi meillä on palvelupiste Perniössä. Tämän lisäksi tarjoamme myös kuljetuspalvelut. Oli tarpeesi mikä tahansa, meiltä löydät sopivat ratkaisut niin pieniin kuin suuriin projekteihin.

Asiakaspalvelumme ei rajoitu vain vuokrauksen hetkeen. Olemme täällä sinua varten koko projektisi ajan, tarjoten tukea ja neuvoja käyttämiesi koneiden ja laitteiden osalta. Kokeneet ja koulutetut asiantuntijamme ovat valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua valitsemaan optimaaliset työkalut kuhunkin tarpeeseen.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet palvella asiakkaitamme jo yli neljän vuosikymmenen ajan ja olemaan apuna lukemattomissa projekteissa. Salon Rakennuskonevuokraamo on aina valmis vastaamaan rakennustarpeisiisi. Tule käymään, soita tai lähetä meille sähköpostia – me olemme täällä auttaaksemme sinua! Haluamme tehdä vuokrauskokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja onnistuneen.

Kysy meiltä rohkeasti, sillä me Salon Rakennuskonevuokraamossa olemme täällä palvellaksemme sinua!

Referenssit

Vuosien varrella olemme menestyksekkäästi palvelleet myös isompia työmaita, niiden ensisijaisena toimittajana. Referensseihimme kuuluu muun muassa Orion lääketehtaan laajennus Hangossa 2016-2017.  Korvenmäen Ekovoimalaitos, jossa toimimme yhteistyössä kansainvälisten tahojen kanssa, Salossa 2019-2021. Olemme vuosien varrella olleet myös mukana monissa yleisötapahtumissa muun muassa olemme toimittaneet WC-, sähkönjakelu, aita- sekä valaistusratkaisut Salo Volley-tapahtumaan.

Pystymme ratkaisemaan kaikki työmaan kalustotarpeet niin suurempien kuin pienempien projektien osalta ketteryydellä ja intohimolla.

Olemme sinun apunasi!

Scroll to Top