Myymälä

Salon myymälä/vuokraamo

Tervetuloa myymälämme, joka tarjoaa kaiken tarvittavan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin rakennusprojekteihin. Myymälämme palvelee laajalla tuotevalikoimalla, johon pääset tutustumaan alta. Myymälästä saat myös kaikki tarvittavat tarvikkeet ja suojaimet kaikkien koneiden käyttöön.

Olemme ylpeitä Woikosken toimipisteenä tarjoamaan laadukkaat hitsauslaitteet ja -tarvikkeet kaikkiin tarpeisiisi. Meiltä löytyy kaikki, mitä tarvitset hitsausprojekteihisi, niin ammattimaisesti kuin harrastuspohjalta.

Suojaustuotevalikoima kattaa kaiken tarvittavan turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn.

Tervetuloa myymälään tutustumaan lisää tuotevalikoimaan.

Tarjoamme erikoistuneet timanttiterät tehokkaaseen leikkaamiseen ja hiontaan erilaisilla materiaaleilla. Korkealaatuiset terät kestävät kovaa käyttöä ja takaavat siistin lopputuloksen.

Meiltä löydät kattavan valikoiman käsityökaluja ja sähkötyökaluja, jotka vastaavat kaikkien rakennus- ja remontointiprojektien tarpeisiin. Valikoimassamme on työkalut niin suuriin kuin pieniin projekteihin.

Tarkat ja kestävät merkkaustyökalut ovat saatavilla myymälässämme. Ne helpottavat erilaisten materiaalien merkitsemistä ja työmaiden organisointia, tukien tehokasta työnkulkua.

Meiltä löydät kattavan valikoiman henkilökohtaisia suojavälineitä, jotka takaavat turvallisuuden työmaalla. Meiltä saat kaiken tarvittavan suojauksen työkengistä kypäriin, jotta voit työskennellä turvallisesti.

Tehokkaat sähkötyökalut ja valaistusratkaisut varmistavat työmaasi tehokkuuden ja turvallisuuden. Laadukkaat valot ja sähkötarvikkeet ovat olennainen osa ammattimaista työskentelyä.

Tarjoamme kestävät ja luotettavat nosto- ja sidontavälineet materiaalien turvalliseen käsittelyyn ja kuljetukseen. Valikoimamme kattaa kaikki tarvittavat välineet turvalliseen työskentelyyn.

Tämän lisäksi myymälästä löydät liudan muita tuotteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa myös laadukkaat suodatinkankaat, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin maanrakennus- ja suodatustarpeisiin, varmistaen projektisi puhtauden ja kestävyyden. Myymälän valikoimassa on myös valu- ja raudoitustarvikkeet, jotka ovat varmistavat sinun betonointi- ja rakennustöiden onnistumisen. 

Myymälämme ystävällinen ja osaava henkilökunta on valmiina auttamaan sinua löytämään juuri oikeat tuotteet projektiisi. Aukioloajat ja yhteystiedot löydät helposti yrityksemme yhteystiedoista. Salon Rakennuskonevuokraamo on täällä palvellakseen sinua jokaisessa rakennusprojektissasi!

Yhteystiedot

Satamakatu 15
24100 Salo

Myymälästä saat kaikki tarvitsemat suojaimet koneiden käyttöön!

Scroll to Top