Palvelut

Rakennustelineet

Tarjoamme kattavan palvelun rakennustelineiden suunnittelusta pystyttämiseen. Autamme valitsemaan kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan telineen tyypin ja rakenteen. Asiantuntijamme suunnittelevat jokaisen telineen niin, että se täyttää tiukimmatkin työturvallisuusvaatimukset. Voit valita, haluatko pystyttää telineet itse käyttämällä suunnittelemiamme ohjeita, tai voimme hoitaa telineiden pystytyksen puolestasi. 

Aloita suunnitteluprosessi lähettämällä meille piirustukset tai valokuvat kohteesta ja kerro telineiden käyttötarkoitus.

Tutustu telinetuotteisiin

Vuokrattavat WC-tilat

Salon Rakennuskonevuokraamo tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia siirrettäviä WC-ratkaisuja kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan niin työmaille, yksityistilaisuuksiin kuin suuriinkin tapahtumiin. Meiltä löytyy myös kattava valikoima pisuaareja ja paremman tason WC-ratkaisuja, jotka ovat esimerkiksi lämmitettyjä.

Pystymme vastaamaan suuremmankin tapahtuman tarpeisiin. WC-koppeihimme olet saattanut törmätä eri tapahtumissa kuten Salo Volleyssa. Vuokraa siirrettävät WC:t meiltä, olipa kyseessä sitten pienemmät pihajuhlat tai suuri yleisötapahtuma, meiltä löytyvät ratkaisut, jotka takaavat vieraillesi ensiluokkaisen kokemuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tapahtumaasi sopivat ratkaisut!

Tutustu vuokrattavien WC-tilojen valikoimaan

Kuljetuspalvelumme

Tarjoamme monipuolisia kuljetusratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan asiakkaidemme erilaisia tarpeita. Käytössämme on laadukas kalusto, joka varmistaa nopean ja luotettavan palvelun:

Kuorma-auto vaihtolavalla ja kappaletavaranostimella – Tämä kalusto yhdistää joustavuuden ja tehokkuuden, mahdollistaen raskaiden ja tilavien kuormien turvallisen siirtämisen.

4×4 Avolava peräkärryllä – Erinomainen valinta vaikeapääsyisiin kohteisiin. Sen monipuolisuus ja ketterä liikkuvuus tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon erityisesti haastaviin olosuhteisiin.

Umpipakettiauto – Täydellinen ratkaisu, kun kaluston tulee saapua kohteeseen puhtaana ja suojattuna. Umpirakenne takaa, että lähetys pysyy turvassa ja ehjänä kaikissa sääolosuhteissa.

Jokainen elementti kalustossamme on suunniteltu tukemaan projektisi sujuvuutta ja aikataulussa pysymistä, ilman yllätyksiä tai viivästyksiä.

Rakennuskonekorjaamo

Jokainen laite, jossa on yksikin liikkuva osa tulee hajoamaan joskus. Koko toimintamme ajan oleellinen osa on ollut koneiden korjaus ja kunnossapito. Korjaamomme on hioutunut erillaisten rakennuskoneiden ja laitteiden huippuammattilaiseksi, jonka käsittelyssä ratkeavat sähkö- ja hydrauliikkaviat, polttomoottorien ongelmat ja tietysti myös metallityöt. Tarvittaessa tukeudumme omien alojensa spesialisteihin, pääasia että laite palaa käyttökuntoon!

Parhaatkaan koneet eivät toimi ilman säännöllistä huoltoa jo ennen hajoamista. Annamme mielellämme tarjouksen myös koneidesi kausihuollosta, jolla varmistetaan huoleton työskentely!

Scroll to Top