Myymälä

Myymälästämme löydät kattavan valikoiman tarkkaan valikoituja tarvikkeita, joilla varmistat projektisi laadukkaan lopputuloksen. Valikoimamme lähtökohtana on koneiden kanssa tarvittavat tarvikkeet, kuten hiomapaperit, pölypussit ja suojaimet, mutta vuosien varrella olemme keränneet rinnalle kattavan valikoiman laadukkaita tarvikkeita.

Olemme ylpeästi myymiemme tarvikkeiden asiantuntijoita. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Työkalut ja tarvikkeet

Wera ruuvaus ja vääntötyökalut

Saksalainen Wera valmistaa nöyristelemättä maailman parhaat vääntötyökalut (ruuvimeisselit, irtokärjet, lenkki ja hylsysarjat) laatutietoiselle käyttäjälle, joka suhtautuu työkaluihinsa intohimolla.

Milwaukee poran ja sahanterät

Amerikkalaislähtöinen Milwaukee valmistaa innovatiiviset ja tehokkaat sahan- ja poranterät. Valikoimamme karttuu valikoiden kuhunkin hommaan parhaat ratkaisut.

Hilti-tarvikkeet

Alkuperäiset Hilti poranterät, naulat ja kiinnittimet varmistavat, että vuokraamasi Hilti laitteen käyttökokemus on juuri sitä mitä ammattilainen vaatii.  

Knipex pihdit

Knipex valmistaa täydelllisyyttä hipovat pihdit vaativien käyttäjien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy uskollinen ystävä kalupakkiin hommasta riippumatta.

Suojaimet

Petzl ja Beal putoamissuojaimet

Kun työskennellään paikoissa, joissa on mahdollista pudota yli 2m korkeudelta työn putoamissuojaus on oltava mietittynä. Putoamissuojaus lähtee liikkeelle oikeasta työtapojen ja työvälineiden valinnasta. Parhaimmillaan työ voidaan tehdä turvallisesti ilman putoamisvaaraa, mutta jos vaaraa ei saada kokonaan poistettua neuvomme oikeiden varusteiden valinnassa ja hoidamme suojainten määräaikaistarkastukset.

Petzl on koko kiipeily ja korkeanpaikantyöskentelyalan suunnannäyttäjänä alan ehdoton kuninkuusluokka. Petzl valjaat ja köysityöskentelyvälineet tarjoavat vaativalle käyttäjälle kaikki tarvittavat komponentit turvallisen ja tehokkaan työskentelyn mahdollistamiseksi.

Ranskalainen Beal on maailman suurin kiipeilyköysien ja kuitutuotteiden (valjaat yms) valmistaja. Beal täydentää köysien ja valjaiden valikoimaamme hinta-laatusuhteeltaan oiivallisilla käyttötuotteilla.

Petzl ja KASK kypärät tarvikkeineen

Nykyaikainen suojakypärä on kevyt, tuulettuva, mukava, tyylikäs mutta ennen kaikkea tehokkaasti suojaava. Alan johtavien valmistajien mallistosta löytyy sopiva kypärä jokaiselle ja tarpeen mukaisin varustein (kuulosuojaimet, visiirit, yms.) 

Bolle ja Zekler Suojalasit

Tyylikkäät, huurtumattomat ja mukavat suojalasit ovat välttämättömyys työmaalla. Laatumerkit tekevät työpäivästä sujuvan.

GVS ja Moldex Hengityssuojaimet

Kattava valikoima hengityssuojaimia erilaisiin tarpeisiin. Autamme valitsemaan oikean suojaimen työtehtävääsi!

Woikoski-kaasut ja hitsaustarvikkeet

Teolliset kaasut, hitsauskaasut ja kaasupullot

Meiltä Woikosken jälleenmyyjältä saat laadukkaat teollisuuskaasut, elintarvikekaasut ja erikoiskaasut. Valikoimassamme on myös hitsauskaasut sekä kaasupullojen vuokrat. Kaasupullon vuokrasopimuksella pystyt hankkimaan minkä tahansa teollisen kaasun haluamallesi ajalle (ns. käyttöoikeustodistus).

https://www.woikoski.fi/teollisuus-ja-elintarviketeollisuus/kaasut/teolliset-kaasut.html


Hitsaustarvikkeet

Löydät meiltä monipuoliset ja laadukkaat lisäainelangat, muut lisäaineet sekä hitsaustarvikkeet mm. hitsauspuikot, hitsauslangat, maskit, automaattimaskit ja -kypärät sekä paineenalentimet. Valikoimastamme löytyvät Woikosken laadukkaat hitsauskaasut eli suojakaasut sekä kaasupullojen vuokrat.

https://www.woikoski.fi/hitsaus/suojaimet-ja-tarvikkeet.html

Lisäaineet hitsaukseen

Meiltä saat monipuoliset ja laadukkaat lisäainelangat, muut lisäaineet sekä hitsaustarvikkeet, mm. hitsauspuikot, hitsauslangat, maskit, automaattimaskit ja -kypärät sekä paineenalentimet. Hitsaukseen tarjoamme Woikosken laadukkaat hitsauskaasut eli suojakaasut.

https://www.woikoski.fi/hitsaus/lisaaineet.html

Lainapeite suojausratkaisut

 

Myymälä Wera-logo Milwaukee-logo Hilti-logo Knipex-logo Petzl-logo Beal-logo Woikoski-logo Lainapeite-logo